• اطلاعیه ها

فاطمه

قارچ شور

2 پست در این موضوع قرار دارد

[h=2]مواد لازم :[/h]

قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
1 کیلو نمک 5 قاشق غذاخوری سرکه نصف پیمانه آب 5/1 لیتر سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز به میزان لازم [h=2]طرز تهیه :[/h] سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود. نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
استفاده کنید. [h=2]نکته:[/h] رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و درب آن، از ورود میکروب ها به داخل
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
باید جلوگیری کرده و موجب سالم ماندن
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
ها می شود. همیشه خراب شدن
قابل مشاهده برای عضو انجمن
عضویت
ها مثل کپک زدن یا له شدگی، به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری